L’elecció dels mobles és clau per a aconseguir una oficina agradable, còmode i confortable.

Moblar la oficina amb un tipus de moble o un altre diu molt de nosaltres. És la primera impressió que s’emporta el client quan entra a la nostra oficina. La imatge corporativa de l’empresa es composa de molts elements, com estan decorades les instal·lacions de l’empresa també n’és un.

En aquest article us expliquem la importància de triar bé el mobiliari per a donar una bona impressió, però, a més, perquè compleixi les funcions ergonòmiques i de comoditat necessàries en una oficina on hi passem tantes hores treballant.

 

Què cal tenir en compte quan triem els mobles del nostre despatx?

Si vols redecorar el teu despatx o l’estàs moblant per primera vegada, la il·lusió és la mateixa, però cal tenir diferents coses en compte per aconseguir els objectius que desitges i no et passis de pressupost.

  • El primer que cal definir precisament és el pressupost. Hem de tenir clar que decorar i moblar el despatx és una inversió però cal fer-ho amb seny. Les compres per impuls poden ser un maldecap. Es poden trobar tot tipus de mobles i de tots preus.

 

  • Cal mesurar el despatx per tenir clar de l’espai que disposem. És ideal fer un petit planell a escala amb la manera com t’agradaria distribuir els diferents mobles. Una vegada fet, és moment d’anar a la botiga a veure quins mobles s’adapten més a les teves necessitats.

 

  • Tria una taula amb les mides exactes ni més gran ni més petita. Amb l’alçada correcta, normalment 75 cm, que permet utilitzar l’ordinador i seure còmodament. Cal pensar si es compartirà, si necessita calaixos amb un buc, …

 

  • La cadira, ergonòmica i ajustable. És molt important tenir en compte aquesta premissa ja que seurem en aquesta cadira 8 hores al dia, més o menys, i si la cadira no és còmoda ni està pensada per això pot comportar-nos problemes d’esquena.

 

 

  • Cuida la il·luminació. És fonamental per donar coherència a la resta de mobiliari i també a l’hora de treballar. Si no disposem de llum natural hem de tenir la llum adequada per treballar davant la pantalla.

 

 

Tenint en compte tot això, ja estàs preparat/da per escollir el mobiliari pel teu despatx. Cal ser conscient de la importància dels materials. Un mobiliari de gran qualitat serà més car però també donarà millor imatge i durabilitat.

Des de Mobles Oficina Ocasió som molt conscients de la necessitat de donar una bona imatge amb el mobiliari del teu despatx i per això treballem per oferir-te articles de primera qualitat amb perfecte estat als quals els donem una segona vida. És la fórmula perfecte. Contacta amb els nostres tècnics i t’ajudaran en la tria del millor mobiliari per al teu despatx.

×