Armaris

Buscar
Preu
Llarg
Ample/fondària
Rodes
Portes
Color
Marca

Armaris metàl·lics  o de fusta. Amb portes abatibles, de persiana o corredisses (per a un millor aprofitament de l'espai disponible)

Mostra 1–21 de 66 resultats

No troba el producte que busca?

La nostra oferta d’armaris de segona mà.

Mobles d’ocasió, nous i de segona mà.

Armaris metàl·lics  o de fusta. Amb portes abatibles, de persiana o corredisses (per a un millor aprofitament de l’espai disponible). Armaris per l’arxiu AZ, arxiu definitiu o carpetes penjants. Amb safates o guies extraïbles o prestatges  (molts d’ells també aptes per a carpetes penjants). Taquilles para vestidors.

 

Els trobarà en apartats per alçada:

  • baix (fins a 80 cm)
  • mig (entre 80 i 150 cm)
  • alt (més de 150 cm)

 

Si us plau, tingui en compte que els colors poden variar depenent de la configuració de la seva pantalla.

Davant la gran varietat de nomenclatura dels colors de les fustes tintades, molts d’ells propis de les marques fabricants, hem simplificat en els següents:

Auró, Blanc, Castany, Cirerer, Faig, Negre, Noguer, Roure i Wengue

 

 

Els nostres armaris de segona mà, com tots els articles que trobarà a la nostra botiga, han estat revisats per experts i han passat els nostres controls de qualitat.

Tanmateix, si a la preparació de la tramesa o en el muntatge apareguessin desperfectes no localitzats amb anterioritat, ens comprometem a oferir una alternativa al client per valor similar al producte escollit.

Equipant el seu negoci amb moble d’oficina usat o seminou no només estalvia comprant més barat articles de qualitat i primeres marqués.

A més a més, contribuieix a la protecció del medi ambient reduïnt residus i consum energètic, reutilitzant material que està en perfecte estat per al seu ús.

×