Taules

Buscar
Preu
Alçària
Llarg
Ample/fondària
Rodes
Color
Material

Taules per a reunions, elegants taules de direcció, taules operatives i multifuncionals, call center per a aprofitar l'espai. Taules per a office i taules d'alçada regulable.

Mostra 1–21 de 139 resultats

No troba el producte que busca?

La nostra oferta de taules d’ocasió per a oficina, office i sala d’espera. Pool multifeina. 

Mobles d’ocasió, nous i de segona mà.

Taules per a reunions, elegants taules de direcció, taules operatives i multifuncionals, call center per a aprofitar l’espai. Taules per a office i taules d’alçada regulable.

Si us plau, tingui en compte que els colors poden variar depenent de la configuració de la seva pantalla.

Davant la gran varietat de nomenclatura dels colors de les fustes tintades, molts d’ells propis de les marques fabricants, hem simplificat en els següents:

Auró, Blanc, Castany, Cirerer, Faig, Negre, Noguer, Roure i Wengue

Les nostres taules d’ocasió , com tots els articles que trobarà a la nostra botiga, han estat revisats per experts i han passat els nostres controls de qualitat.

Tanmateix, si a la preparació de la tramesa o en el muntatge apareguessin desperfectes no localitzats amb anterioritat, ens comprometem a oferir una alternativa al client per valor similar al producte escollit.

Equipant el seu negoci amb moble d’oficina usat o seminou no només estalvia comprant més barat articles de qualitat i primeres marqués.

A més a més, contribuieix a la protecció del medi ambient reduïnt residus i consum energètic, reutilitzant material que està en perfecte estat per al seu ús.

×