FORMES DE PAGAMENT:

Oferim les següents formes de pagament:

  • Pagament mitjançant transferència bancària.
  • Pagament mitjançant Paypal.
  • Pagament mitjançant contra reemborsament (quan recolliu en el nostre magatzem)
  • Stripe - pagament amb targeta

TARIFES D'ENVIAMENT:

Oferim tres tarifes perquè el client decideixi el cost i el servei a obtenir.

  • Recollida en el magatzem (a la seva disposició en 72 hores als nostres magatzems de Barcelona i Vilafranca del Penedès, sense càrrec addicional per la seva recollida): Perquè el client te medi de transport i muntador o prefereix estalviar-se el preu del transport.
  • Entrega a peu de carrer: Perquè el client no té un mitjà de transport però prefereix muntar ell els mobles. El preu d'aquest servei serà la suma del 10% al preu total de la compra efectuada. A Barcelona ciutat el transport té una tarifa plana de 30 € *.
  • Entrega i muntatge: El preu d'aquest servei serà la suma del 20% al preu total de la compra efectuada.
  • Destinacions diferents a la provincia de Barcelona: Sol·licitar pressupost.

* Entrega gratuïta en la província de Barcelona per les compres superiors a 1.800 € d'articles d'ocasió.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS:

Si desitja cancel·lar o retornar una comanda una vegada ja entrega, vostè tindrà 14 dies naturals per posar-se en contacte amb Mobles Oficina d'Ocasió per procedir a la devolució. En aquest cas les despeses de devolució seran carregades al client. Serà imprescindible que es retorni l'embalatge i en l'estat en què es va rebre. El procés a seguir serà l'enviament d'un correu electrònic al nostre servei d'atenció al client (comercial@mdo.cat) amb els detalls de la comanda en qüestió. No s'acceptaran devolucions sense la prèvia autorització de Mobles Oficina d'Ocasió. Passats 14 dies hàbils des de la data d'entrega de la compra no s'admetrà cap canvi ni devolució. Nota important: Tots els productes que s'enviïn per agència tenen un termini de 24 hores per la reclamació de danys o desperfectes del material.

POLÍTICA DE QUALITAT I GARANTIA:

Tots els productes de segona mà que es publiquen en aquesta web han sigut revisats i es troben en bon estat. Si en el muntatge o preparació de l'enviament apareixen desperfectes no localitzats anteriorment, Mobles Oficina d'Ocasió es compromet a oferir una alternativa al client per valor similar al producte de la seva elecció. Tot el mobiliari de segona mà que s'ofereix en aquesta web té una garantia d'1 any. Recordi conservar tota la documentació original i la factura de compra per poder realitzar qualsevol reclamació.

×