Seguim amb uns consells senzills per harmonitzar el nostre espai de treball

Orientació taula

Es pot obtenir la direcció de prosperitat amb una calculadora kua, però per fer-ho fàcil podem seguir aquestes pautes:

Mai d’esquena a la porta d’entrada i evitar tenir una porta o una finestra darrere.

Com l’element que més l’afavoreix la zona de prosperitat és l’aigua, és recomanable situar un aquari, una font o l’imatge d’un fons marí.

No és aconsellable seure davant d’una columna quadrada, però recordeu que les plantes naturals d’interior (a excepció dels cactus) neutralitzen les males energies, intenteu orientar-les cap al sud-est.

Els colors de les parets influeixen en l’estat emocional.

Millor colors neutres que facilitin la concentració (crema, blanc, colors clars) o la creativitat (blau cel) Evitar el vermell, que representa el foc i propiciarà crispació.

Els colors més recomanables per un escriptori, segons el feng shui són:

Blanc i gris: Aporta ordre i netedat. Simbolitzen confiança i contribueixen a la concentració.

Verd: Relaxant, recorda la natura i evoca creixement

Fustes naturals: sensació d’estabilitat i confort. Seguretat.

Mobles d’Oficina d’Ocasió tenim una àmplia oferta de colors de taules: des del blanc més pur al taronja o vermell, que estimularan la creativitat.

És important evitar la decoració carregada perquè distreu i desconcentra.

Busqueu un símbol que activi el “paradís personal” i que ens evoqui records positius: una fotografia familiar, una petxina de les darreres vacances, etc. És ideal per desconnectar uns instants i reprendre l’activitat amb energies renovades.

Els papers desendreçats no permeten que l’energia flueixi. Visiteu l’oferta d’armaris arxivadors que tenim a Mobles d’Oficina d’Ocasió.

Si dos escriptoris estan enfrontats, cal col.locar una divisió que afavoreixi intimitat. Si bé qualsevol munt de caixes compliria amb aquest funció, a Mobles d’Oficina d’Ocasió tenem panells divisors.

 

L’alçada ideal de la taula ha de ser de 84cm, mentre que la mida stàndard de les taules d’oficina és 74cm. A Mobles d’Oficina d’Ocasió tenim taules d’alçada regulable, però el més important en aquest cas és que l’alçada de la cadira sigui regulable perquè els braços i les espatlles treballin en una posición natural.

×