Tots els qui en alguna ocasió hem hagut de muntar una oficina o engegat un negoci sabem com d’important és ajustar-nos al pressupost i contenir els costos de tots els articles i processos. Tot suma i el total acostuma a ser elevat.

A Mobles Oficina Ocasió t’ajudem a reduir aquestes despeses!

El mobiliari d’oficina és una de les partides més gran tant si és per muntar una oficina nova, renovar-la o fer un despatx a casa. Per això el mobiliari de segona mà és una molt bona opció tant pel preu, com per la disponibilitat immediata.

Un dels valors diferencials de Mobles d’Oficina Ocasió és que revisem i reparem, si cal, tots els articles que comprem i els posem a disposició dels nostres clients amb total seguretat i garantia de qualitat.

La compra de mobiliari de segona mà té un benefici molt evident i immediat: l’estalvi econòmic, ja que podem accedir a articles professionals en perfecte estat a un preu molt inferior que si el compréssim nou.

Però comprar mobiliari d’oficina de segona mà té altres avantatges a tenir molt en compte:

 

Economia circular

Comprar articles de segona mà estalvia recursos en la fabricació d’articles nous (matèries primeres, consum energètic) logística (combustible pel transport i magatzematge) i redueix el rebuig (embalatge, articles refusats). Si ja està fet, no cal fer-ne de nous. Reaprofitem!

 

Accés a productes de major qualitat

Posem a la seva disposició articles professionals, de primeres marques i de disseny a un preu molt assequible.

Prioritzem la compra d’oficines grans per garantir que, a més de varietat, el nostre client tingui quantitat.

Podeu consultar l’amplia oferta de referències, confeccionar un pressupost o formalitzar la comanda a la nostra botiga en línia.

 

Disponibilitat immediata

La pandèmia ha canviat moltes coses, en alguns casos ha ralentitzat la fabricació per manca de components.

A moblesoficinaocasio.cat tenim tots els articles emmagatzemats, no cal esperar.

 

Serveis addicionals

El nostre client pot triar seguir estalviant recollint sense cap càrrec als nostres magatzems de Barcelona o Vilafranca, o que li portem a un preu força competitiu o despreocupar-se del tot i contractar el servei  de muntatge.

I si necessiteu un equipament per un temps determinat, no oblideu consultar-nos pel servei de lloguer.

A Mobles Oficina Ocasió tenim 30 anys d’experiència en serveis a empreses.

×