Qualsevol trasllat suposa un mal de cap, però ho serà molt menys si confies en una empresa especialista en aquests temes.

 A Mobles Oficina Ocasió comptem amb personal amb una llarga experiència en el trasllat, muntatge i desmuntatge de mobiliari d’oficina.

Les empreses creixen o canvien d’ubicació per diversos motius. En el moment en què es decideix tirar endavant un trasllat és molt important tenir en compte tot el que comporta, tant pel que fa a elements tangibles (documentació, mobiliari…) com tot el que són subministraments i comunicacions.

És possible que, segons la distància i el volum de treballadors, s’hagin de prendre uns dies per poder tenir a tota la plantilla treballant a ple rendiment.

 

25 anys d’experiència en trasllats i muntatge de mobiliari

Els professionals de Mobles Oficina Ocasió fa més de 25 anys que treballen en el sector del muntatge de mobiliari, deixa el trasllat de la teva oficina a les nostres mans.

Podem realitzar tot el procés, si així ho desitges, perquè no t’hagis de preocupar per res. Muntatge i desmuntatge del mobiliari i dels equips informàtics; embalatge, etiquetatge i desembalatge dels arxius, etc.

Disposem d’escala mecànica amb plataforma elevadora per a casos en què cal entrar el mobiliari per la façana, ja sigui el finestral o el balcó, amb l’objectiu de facilitar i agilitzar la mudança.

Els nostres vehicles estan condicionats pel transport de mobiliari i segons les necessitats podem triar quina capacitat ens cal en funció de la mercaderia a transportar i accessos en el lloc d’origen o destí. Ens nostres muntadors realitzen tot el procés, desmuntatge, trasllat i muntatge posterior.

L’experiència ens ajudar a triar els materials d’embalatge primera qualitat per al transport de tots els articles: caixes de cartó de doble canal, Ball-Pack, Film, etc.

 

Trasllat d’arxius i documentació

El nostre servei exclusiu de trasllat d’arxius compta amb un control molt exhaustiu de tot el material, etiquetatge i confecció de fulls de control, desembalatge del material d’arxiu respectant l’ordre estricte d’embalatge i l’origen. A més, som molt curosos amb les més estrictes normes de classificació, embalatge i trasllat amb proteccions especials i  comprovació exhaustiva de la recepció en el destí.

 

Si tens un trasllat a la vista, compta amb el nostre departament de mudances, ni te’n adonaràs i ja estareu instal·lats i treballant a ple rendiment.

×