Les tendències innovadores en disseny d’oficines no sols busquen millorar l’estètica dels espais de treball, sinó també promoure ambients més saludables i productius. Mobles Oficina Ocasió es troba en una posició privilegiada per integrar aquestes tendències utilitzant mobles d’ocasió, permetent a les empreses renovar els espais sense comprometre l’estil ni la sostenibilitat.

Flexibilitat i mobilitat

Una de les tendències més destacades és la flexibilitat en el disseny de les oficines. Els espais modulars i el mobiliari mòbil s’estan convertint en una molt bona opció, oferint als empleats la possibilitat de personalitzar els seus entorns de treball segons les necessitats del moment. Utilitzant mobles d’ocasió que poden adaptar-se i modificar-se segons les teves necessitats, les empreses poden adoptar aquesta tendència de manera cost-efectiva.

Taula amb rodes 125,00€ + IVA · Ref 2704 https://moblesoficinaocasio.cat/producto/taula-amb-rodes/

Influència de la natura

El disseny biofílic continua sent una tendència forta centrada a connectar els espais interiors amb l’entorn natural. És un enfocament arquitectònic i de disseny que busca connectar els espais construïts amb la natura per millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones. Aquest tipus de disseny integra elements naturals com la llum natural, plantes, materials naturals, i vistes a la natura, així com formes i patrons inspirats en elements naturals. Els beneficis del disseny biofílic inclouen la reducció de l’estrès, l’augment de la productivitat i la millora de la salut mental i física.

Mobles Oficina Ocasió pot oferir solucions com a mobles de fusta de segona mà que reflecteixin aquesta tendència sense necessitat d’invertir en peces completament noves.

Armari jardinera (200) · 300,00€ + IVA Ref. 2755 https://moblesoficinaocasio.cat/producto/armari-jardinera-200/

Colors 

Aposta per les paletes de colors que inspirin calma i concentració estan de moda. Els tons verds, blaus i neutres ajuden a crear un ambient laboral més relaxat i estan sent àmpliament adoptats a les oficines modernes. Mobles Oficina Ocasió pot aprofitar això mitjançant la renovació de mobles existents per adaptar-se a aquestes noves tendències de color.

  1. Cadira Delaoliva verd/negre 150,00€ + IVA · Ref. 2626 https://moblesoficinaocasio.cat/producto/cadira-delaoliva-verd-negre/
  2. Cadira Vitra 100,00€ + IVA · Ref. 2493 https://moblesoficinaocasio.cat/producto/cadira-vitra/

Espais col·laboratius

La col·laboració continua sent una clau en el disseny d’oficines modernes. Els espais oberts que fomenten la col·laboració sense sacrificar la privadesa individual estan en auge. Mobles Oficina Ocasió pot proporcionar solucions com pools amb panells divisors usats o estacions de treball modulars que s’ajustin a aquesta tendència.

  1. Pool (4) Narbutas 400,00€ + IVA Ref. 2759 https://moblesoficinaocasio.cat/producto/pool-4-narbutas/
  2. Pool 3p 350,00€ + IVA Ref. 2701 https://moblesoficinaocasio.cat/producto/pool-3p/

Sostenibilitat

Finalment, la sostenibilitat no és només una moda, sinó una necessitat. El mobiliari d’oficina de segona mà és una opció excel·lent per a les empreses conscients del medi ambient, ja que redueix la petjada de carboni i promou el reciclatge de recursos. A la botiga online de Mobles Oficina Ocasió trobaràs tot tipus de mobiliari ideal per a la teva oficina, preparat per a una nova vida.

A Mobles Oficina Ocasió integrem les tendències de disseny d’interiors d’oficines amb mobles d’ocasió que a més de sostenible és més econòmica i permet a les empreses mantenir-se al dia amb les últimes tendències sense comprometre els pressupostos o els valors ecològics.

×