Equipar la teva oficina amb mobles de primera qualitat costa menys del que t’imagines.

Al nostre país el concepte de segona mà i de reutilitzar està entrant amb força, malgrat que altres països d’Europa ens porten molta avantatge en aquests temes…

Avui en dia, la possibilitat de moblar la teva oficina comprant mobles de segona mà que estan en perfecte estat i que es poden reutilitzar durant molt de temps, redueix molt la factura final.

En l’article que ens ocupa avui us parlarem de les cadires, eina clau per a treballar còmodament durant tota la jornada.

La part més important del pressupost per equipar una oficina ha d’anar a les cadires. No podem utilitzar qualsevol cadira per estar assentat tota la jornada laboral. I a més, si ens equivoquem en l’elecció, els treballadors no trigaran en patir mals d’esquena, de cervicals o braços que en el pitjor dels casos acabaran aganat la baixa laboral per malalties derivades del treball.

És molt important triar una cadira ergonòmica i encara millor si està certificada pel seu ús intensiu en oficines. És cert que són articles cars, per això s’està imposant la modalitat d’article de segona mà.

A la botiga online de Mobles Oficina Ocasió podeu trobar tot tipus de cadires operatives ergonòmiques.

Us deixem una selecció de cadires operatives amb braços recomanada pels nostres tècnics

  • Cadira imitació Vitra Impecable cadira que imita l’inconfundible estil Vitra (Ref. 1896) 150,00€ + IVA

  • Cadira operativa (Ref 1958) 60,00€ + IVA Una cadira d’oficina funcional i còmoda, qualitat a un preu immillorable

A la nostra botiga online en tenim molts més models a la vostra disposició.

×