Aquesta setmana celebràvem el dia del reciclatge. Una efemèride que per l’equip de Mobles Oficina Ocasió és molt important ja que és una part important de la nostra filosofia.

El 17 de maig se celebra el Dia Mundial del Reciclatge per conscienciar la població sobre la importància de tractar els residus com toca per protegir el medi ambient. Tot i que no està molt clar l’origen d’aquesta celebració sembla ser que sigui a Texas l’any 94’. Va ser la UNESCO l’any 2005 que la va oficialitzar.

A Mobles Oficina Ocasió no estem inventant res. De fet els nostres avis ja venien mobles de segona mà als Encants Vells (literalment). Ens hem especialitzat en el mobiliari d’oficina de segona mà, tractant producte i client amb tot el respecte que ens mereix.

El canvi climàtic fa imprescindible que modifiquem els nostres hàbits de consum, per això La nostra essència és l’economia circular, les 3R: reduir, recuperar i reciclar.

Reduir la petjada de carboni, reduir la producció d’articles que ja existeixen i no cal tornar a fabricar, reduir els envasos, etc. Recuperar articles que potser a tu no et donen servei però que potser a una altra persona si. Reciclar en cas que ja no puguem ni reduir ni recuperar.

A MDO ens ocupem de recuperar, revisar i reparar articles d’oficina: taules, cadires, bucs, estanteries, prestatgeries, sofàs, … Tot el que puguis necessitar per a la teva oficina de segona mà amb total garantia. Consulta la nostra web i donem una segona vida a aquests articles!

×