És evident que una de les principals motivacions és l’econòmica, a tothom li agrada adquirir un article de qualitat a millor preu. A Mobles d’Oficina d’Ocasió accedireu a primeres marques i a articles de qualitat pagant molt menys que el seu preu nou

Hem vist també la importància de produir menys residus i l’estalvi energètic per a preservar el nostre planeta. Equipant la vostra oficina a Mobles d’Oficina d’Ocasió contribuireu a la reducció de residus i minimitzareu el consum energètic de la seva producció.

És important tenir en compte que els productes ecònomics sovint són importats de països ón els treballadors tenen situacions de precarietat laboral. A Mobles d’Oficina d’Ocasió donem prioritat a la comercialització d’articles fabricats a la Comunitat Europea.

És imprescindible establir una relació venedor-comprador basada en l’ètica i la confiança. A Mobles d’Oficina d’Ocasió treballem per tenir clients satisfets

Doncs ja tenim la fòrmula:

millor preu + articles de qualitat + ecològia + consciència social + confiança en el venedor = articles d’ocasió, seminous, de segona mà.

Personalment, si puc escriure-us benestant a una cadira ergonòmica, fabricada a Europa, adquirida per un cost similar o inferior a una nova fabricada ves a saber ón… ja us podeu fer una idea de què trio.

×