Els articles de segona mà i d’ocasió són una gran oportunitat per aconseguir mobiliari d’oficina de gran qualitat i de les millors marques del mercat a uns preus molt diferents.

Quan emprenem un nou projecte empresarial o bé hem de fer una ampliació de personal, habitualment no disposem d’un gran capital per a fer una inversió important però és indispensable fer-la.

Un dels punts fonamentals abans de decidir quin tipus de mobiliari cal comprar, és pensar en l’ús que en farem. Si volem comprar mobiliari que ens duri al llarg del temps i que, per tant, sigui de qualitat, els preus dels articles nous són molt alts. Moltes vegades per cobrir les necessitats actuals acabem comprant articles de poca qualitat i no valorem que en un futur no ens donaran el rendiment que n’esperàvem. I ja no parlem de la imatge que donem.

Per això, triar mobiliari de segona mà o d’ocasió és una molt bona opció. A Mobles Oficina Ocasió t’oferim articles de primeres marques i d’una gran qualitat que han passat per aparadors o showrooms o bé productes de segona mà revisats pels nostres tècnics especialistes i en perfecte estat.

Ens dediquem a la compra i venda de mobiliari de segona mà i d’ocasió. Comprem oficines senceres i revisem i corregim qualsevol imperfecció dels productes adquirits per oferir-los a un millor preu. Per això a la nostra botiga online pots trobar des de taules de reunions, cadires, sofàs, taules de treball o armaris de primeres marques a un preu increïble!

×