A Mobles Oficina Ocasió ens comprometem a oferir mobles de segona mà de qualitat excepcional, amb un rigorós procés de revisió i reparació. La nostra filosofia se centra a oferir als nostres clients productes de primera qualitat, duradors i funcionals, a preus accessibles. Aquí us expliquem com garantim la qualitat dels nostres mobles i per tant, la satisfacció del client.

Revisió exhaustiva

Cada moble de segona mà que arriba al nostre magatzem passa per una inspecció meticulosa. El nostre equip especialitzat examina cada detall per identificar qualsevol desperfecte o necessitat de reparació.

Un cop identificats els possibles problemes, els nostres tècnics altament qualificats fan les reparacions necessàries utilitzant tècniques i materials d’alta qualitat. Ens assegurem que cada moble estigui en perfectes condicions abans d’oferir-lo als nostres clients. I en cas que no sigui possible reparar-ho s’anuncia específicament en el producte quin és el problema que té; per exemple, en cas que no es disposi de clau perquè s’hagi perdut.

Compromís amb la sostenibilitat i amb la satisfacció del client

A Mobles Oficina Ocasió no entenem la nostra feina sense la confiança plena del client. Per això, oferim garanties a tots els nostres productes. El nostre servei postvenda està dissenyat per resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i eficient, garantint la plena satisfacció del client.

A Mobles Oficina Ocasió ens enorgulleix oferir mobles de segona mà que no només són assequibles, sinó també d’alta qualitat i duradors. Confia en nosaltres per obtenir mobles d’oficina que compliran les teves expectatives, superaran les teves necessitats i contribuiràs a la sostenibilitat del medi ambient. Descobreix la diferència amb a la nostra botiga en línia de Mobles Oficina Ocasió!

×