Any nou, nous reptes!

Com sabeu, a moblesoficinaocasio.cat som professionals del moble d’oficina de segona mà. El comprem a empreses que renoven el seu moblament o que el desestimen per excés o, malauradament, tancament de l’activitat. El revisem i, si cal, el reparem per vendre´ls en un estat òptim.

Una gran demanda, puntual o continuada, en un determinat tipus d’article sovint ens deixa sense estoc disponible.

Amb l’ànim d’atendre totes les necessitats dels nostres clients, posem fil a l’agulla per oferir-los articles nous a preus molt competitius.

Articles nous a la nostra botiga online

Els professionals de Mobles Oficina Ocasió estem introduint nous articles en aquesta categoria a mida que les necessitats ho requereixen. De moment ja podeu comprar en línia:

De color blanc amb unes mides de 120 × 45 × 198 cm. Amb 5 prestatges d’alçària regulable i aptes per arxiu encapçat i per carpetes.
Portes de persiana que s’obren cap als laterals i tancament amb clau
L’armari està fabricat amb un 30% d’acer reciclat.

La taquilla és blanca, metàl·lica i té de dues portes. El tancament és amb clau.
Conté un suport metàl·lic per a penjadors
Les mides són 50 × 32 × 180 cm

Lleugera, moderna, ergonòmica i eficient. També està disponible sense braços

És metàl·lic, en color blanc i de 47 × 62 × 132 cm. Compta amb un adaptador per penjar carpetes i porta etiquetes integrat.

Consulta tots els articles nous de Mobles Oficina Ocasió a l’enllaç. En el cas que necessiteu algun moble o article d’oficina que no trobeu a la nostra botiga en línia, contacta amb nosaltres.

×