Una de les coses que més ens preocupa quan posem a la venda mobles de segona mà és la seva conservació i neteja.

En aquest i el proper article us parlaré de com netegem els mobles i fins i tot el despatx, sempre tenint cura del medi ambient utilitzant tècniques i productes respectuosos amb la natura.

Per a netejar els vidres de les vitrines i de les finestres de l’oficina (i fins i tot les rajoles del bany, em diu la Carmen), m’agrada utilitzar el neteja-vidres de coco de Ca La Font. Té una olor molt agradable.

Per netejar vidres realment bruts i fins i tot elements metàl·lics, utilitzem el neteja-vidres amb amoníac de Ca La Font. S’asseca ràpidament i té un gran poder desinfectant. És ideal perquè ho deixa tot lluent sense llepissades. És realment molest estar netejant una superfície i que et vagin quedant les marques.

Les rodes i estructures que tenen racons de difícil accés reben un bany de vapor, amb la nostra estimada i velleta Lecoaspira.

I els mobles de fusta xapada, després de treure’ls la pols, solen quedar impecables si els passes una baieta de fibra humida amb aigua destil·lada. Net i sense marques.

Us deixo una recepta pels mobles de fusta natural:

– Una cullerada d’oli d’oliva

– 1/4 de tassa de vinagre blanc (millor si és de poma)

– 2 tasses d’aigua

Ben barrejat en una ampolla amb polvoritzador. Assequeu amb una baieta de fibra.

Pels terres del despatx, que són de tarima, la persona que fa la neteja està entusiasmada amb aquest fregaterres . Té un aroma suau i durador.

I també vol que us parli del desinfectant que utilitza pel bany, conté àcid acètic i no taca i s’eixuga molt aviat.

I parlant d’aromes, val la pena visitar la gamma d’olis essencials que tenen els nostres amics de Ca La Font. Unes gotes d’oli en un difusor us garanteix una estança perfumada de forma agradable i poc invasiva.

I quan ens arriben neveres o microones (sí, a les oficines també en tenen i també en venem a la secció d’accessoris) les netegem amb aquesta senzilla recepta:

– 1 litre d’aigua

– 2 cullerades de bicarbonat de sodi (de gran poder desinfectant i antibacterià)

Capítol apart mereix el tractament que li donem als entapissats: cadiressofàs… No hi ha res que acumuli més pols i més àcars i ens posem molt ferms per eliminar-ho tot.

×