Una bona ergonomia en el lloc de treball pot millorar la rendibilitat i la productivitat de la teva empresa

L’ergonomia és la disciplina que s’encarrega del disseny del lloc de treball segons les eines i tasques que ha de realitzar la persona amb la seva pròpia fisiologia, anatomia i capacitats per tal d’aconseguir el millor equilibri.

En el cas de treballar en una oficina, aquest equilibri és clau ja que passem moltes hores asseguts a la mateixa cadira i amb posicions sostingudes molt semblants. En aquest sentit, triar una cadira i una taula adequades és indispensable però també hi juguen un paper fonamental accessoris com ara cortines, armaris, estanteries, punts de llum, etc.

 

Com ha de ser una oficina ergonòmicament còmode?

A nivell general, ha de ser un espai ampli amb bona il·luminació i amb una temperatura adequada. Sembla molt obvi però la llum natural sense reflexes no és tan fàcil de trobar a tot arreu i una temperatura el més agradable per tothom, tampoc.

El teu espai de treball ha de ser còmode per tu i les teves articulacions i això passa per una cadira i taula adequades.

 

La importància de triar cadires i taules a consciència

No n’hi ha prou amb què siguin estèticament boniques, tal i com comentàvem.

Una cadira ergonòmica garanteix la salut física dels treballadors i això repercuteix en millor rendiment i productivitat.

La cadira ha de ser funcional i adaptable a l’espai, a l’entorn i a les característiques de l’usuari. Podem escollir entre una cadira de direcció, de treball o bé una cadira “confident”.

A la botiga en línia de Mobles Oficina Ocasió disposem d’un gran estoc de cadires amb disponibilitat immediata que pots filtrar segons els teus interessos i gustos. A més, t’hem preparat una selecció de cadires ergonòmiques per ajudar-te a triar la que més encaixi amb les teves necessitats.

El conjunt de la taula amb la cadira ha de ser l’adequat per garantir la comoditat en el treball. Hi ha taules de diferents tipus per a cada necessitat: taules de direcció, amb ala, tipus pool… fins i tot elevables o d’alçària regulable si les mides de l’usuari no son estàndards A Mobles Oficina Ocasió pots cercar la taula per diferents filtres: marca material, color i per mides.

A més, els professionals de Mobles Oficina Ocasió ens posem a la vostra disposició per assessorar-vos en la tria.

×