La pandèmia i una major conscienciació ecològica està canviant els nostres hàbits de consum. La compra de mobiliari usat és un mercat que es preveu que facturi més de 40.000 milions d’euros a tot el món el 2025.

La compra-venda d’objectes de segona mà està creixent en molts sectors com els objectes de decoració, la roba i fins i tot materials de la construcció però sobretot en el mobiliari de segona mà i encara més en el mobiliari específic per a oficines.

En el cas dels mobles d’oficina, les persones que van haver de teletreballar durant la pandèmia s’han instal·lat la seva pròpia oficina a casa i les compres d’escriptoris o taules de despatx han crescut un 135% durant el 2020, segons explicava la directora de màrqueting de Wallapop a El País.

Els motius? Són diversos. Principalment l’estalvi de cost, es pot adquirir un article de marca en perfecte estat a un molt millor preu. Però també hi ha altres motius com ara una major consciència mediambiental i de la importància de no generar més residus si es pot reaprofitar mobiliari que està perfecte i li podem donar una nova vida.

Un altre avantatge del mobiliari de segona mà és la disponibilitat immediata. Molts articles nous estan tenint demores en el lliurament per les causes que tots coneixem: l’augment dels preus de les matèries primeres, la manca de components o contratemps en el transport.

De fet, és el que hem fet tota la vida a Mobles Oficina Ocasió, recuperar i reaprofitar mobiliari que està en perfectes condicions per a ser utilitzat novament en una altra oficina.

Podeu consultar l’ oferta d’articles, en constant creixement, i gestionar les compres online a www.moblesoficinaocasio.cat

Sabem que comprar mobles de segona mà pot plantejar dubtes i fins i tot recels, si més no fins que coneixeu l’estat dels articles que disposem. És per això que oferim als nostres clients diversos canals de comunicació on els atenem i assessorem de forma personalitzada i una exposició presencial que podeu visitar amb cita prèvia (trucant al 931 981 896).

×