En una oficina, el mobiliari té un paper fonamental en la comoditat i la productivitat dels treballadors. Per garantir que els vostres mobles d’oficina es mantenen en bon estat al llarg del temps i maximitzar la seva vida útil, és important seguir alguns consells de cura i manteniment. Us oferim una petita guia amb consells pràctics per mantenir els vostres mobles en òptimes condicions.

 

Neteja

La neteja regular és essencial per mantenir el mobiliari d’oficina en bon estat. Assegureu-vos de netejar els escriptoris, cadires i prestatges de forma periòdica utilitzant productes de neteja adequats per a cada tipus de material i evitar l’ús de productes abrasius que puguin danyar les superfícies.

 

Protecció contra vessaments

Prevenir vessaments als mobles d’oficina és fonamental per evitar taques i danys permanents. Fomenta l’ús de posagots, o ampolles tipus termo i protectors de superfície per evitar que líquids i aliments entrin en contacte directe amb els mobles.

 

Manteniment de superfícies

Si els vostres mobles tenen superfícies de fusta, assegureu-vos d’aplicar periòdicament un tractament per protegir-les i evitar que es deteriorin amb el temps. Utilitza olis o ceres específiques per a mobles de fusta i segueix les instruccions del fabricant.

 

Reparacions i canvis

Si identifiquem algun moble que necessiti una reparació, no ho deixis per més endavant.

Si trobes peces danyades, com cargols fluixos o superfícies desgastades, actua ràpidament per solucionar els problemes i evitar mals majors.

 

Manteniment de cadires i butaques

Les cadires i butaques d’oficina solen ser elements que requereixen una cura addicional. Ajusta correctament les cadires per garantir una postura correcta i còmoda. Lubrica els mecanismes d’ajustament i assegura’t que les rodes estiguin netes i en bon estat.

 

La cura i el manteniment adequats del mobiliari d’oficina són fonamentals per prolongar la seva vida útil i mantenir un ambient de treball còmode i funcional. Seguint els consells pràctics que hem compartit en aquest article, podràs mantenir els teus mobles en bon estat i evitar costoses reparacions o reemplaçaments prematurs. En aquest cas, des de Mobles Oficina Ocasió us oferim un ampli ventall de mobiliari usat en perfecte estat perquè si toca renovar taules, armaris o cadires de la teva oficina puguis triar entre una gran varietat d’articles a un preu molt raonable.

×