A hores d’ara no vindré jo a dir-vos què és el feng-shui…. La tècnica s’ha popularitzat i hi ha milers d’articles i llibres que us ho explicaran molt millor.

Només farem un petit recordatori dels seus principis i els aplicarem a l’oficina, perquè si ja és important trobar l’harmonia en el nostre entorn domèstic, és vital tenir-la en l’escenari on passem la nostra jornada laboral.

L’objectiu final és gaudir d’un espai confortable i potenciar l’energia que ens aporti benestar i repercuteixi  positivament en la productivitat.

 

Principi essencial: neteja i ordre

Per mantenir-se motivat és imprescindible treballar en un escriptori net i endreçat i desfer-se de tot allò que distreu.

Una taula desendreçada comporta confusió i manca d’harmonia. Compte que parlem de desordre, no de buidor.

Sempre que es pugui, cal treballar amb llum natural.

Forma de l’escriptori, la millor és la rectangular i no molt petita. En càrrecs directius la mida de l’escriptori empodera.

És desaconsellable les taules en forma d’L o U. A mobles d’oficina d’ocasió sabem que aquestes taules ocupen poc espai mentre ofereixen una major àrea de treball.

Per neutralitzar les cantonades i els angles esmolats que tan poc li agraden al Feng Shui, recomanen posar plantes d’interior naturals.

 

 

foto de www.planos-de-casas.net on trobareu recomacions per escollir plantes segons el feng shui

El millor material, sempre la fusta natural. El vidre no és favorable en una taula operativa, mentre que per una reunió transmet neteja i transparència.

×