A Mobles d’Oficina d’Ocasió estem de celebració! Acabem d’estrenar la nova botiga online!

Estem molt il·lusionats per compartir amb vosaltres aquesta nova pàgina. Hem treballat molt durant les darreres setmanes per presentar-vos un espai que prioritzi la usabilitat i facilitat en la compra per internet.

L’equip de MdO destaca pel servei al client i el seu tracte personalitzat i és precisament el que hem volgut transmetre amb aquesta nova botiga. Posar-vos-ho molt fàcil per mirar, comparar i triar l’article que més s’adapti a les necessitats de la teva empresa. I també la facilitat en la compra ja que ara oferim més possibilitats perquè fer el pagament online sigui més àgil i senzill.

Una web moderna, clara i totalment adaptada al mòbil

Els canvis sempre han de ser per millorar i creiem profundament que ha estat així. La nova finestra que hem obert al món l’hem feta pensant en què sigui un espai molt senzill i intuïtiu per a tothom: empreses o particulars, joves o grans, usuaris d’ordinador o de mòbil, familiaritzats amb la compra online o amateurs…

Les primeres impressions que hem tingut han estat molt bones. Si voleu compartir la vostra experiència us animem a fer-ho a la nostra fitxa de Google. Entre totes les ressenyes que rebem cada mes fem un sorteig, seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar al corrent de totes les novetats!

Facilitats de lliurament i muntatge

El client pot escollir quina és la fórmula que millor li encaixa:

  • Recollida en el magatzem. Sense cap cost afegit, podeu recollir la vostra comanda en 72 hores als nostres magatzems de Barcelona i Vilafranca del Penedès.
  • Transport i lliurament a peu de carrer. El cost és el 10% del total de la factura en l’enviament a tota la província de Barcelona. A Barcelona ciutat tenim una tarifa plana de 30 €.
  • Lliurament i muntatge. MdO compta amb tècnics muntadors propis per tal que no us hagueu de preocupar de res. El preu d’aquest servei serà la suma del 20% al preu total de la compra efectuada.

Lliurament gratuït a la província de Barcelona per les compres superiors a 1.800 € d’articles d’ocasió. Per a destinacions diferents a la província de Barcelona, consulteu.

Facilitat en el pagament

Totes les compres realitzades a www.moblesoficinaocasio.com es poden realitzar mitjançant pagament per Stripe, Paypal, transferència bancària o bé contra reemborsament en el cas de la recollida en els nostres magatzems en efectiu.

Si encara no t’has estrenat, prova’ns! Estem segurs que els nostres productes i l’experiència de compra complirà les teves expectatives!

×