El 24 d’octubre se celebra el Dia Internacional contra el Canvi Climàtic per alertar la comunitat mundial sobre els efectes nocius i devastadors del canvi climàtic al planeta.

Aquesta efemèride no ha estat proclamada oficialment per l’Organització de les Nacions Unides (ONU). Tot i això, aquest organisme dóna suport la iniciativa de generar accions per contrarestar el canvi climàtic. De fet, el Dia Internacional contra el Canvi Climàtic està perseguint un dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles més important, el número 13: Acció pel Clima.

A Mobles Oficina Ocasió som molt conscients de la importància de tenir cura del medi ambient i per això avui ens preguntem: què podem fer nosaltres per posar un petit gra de sorra a la causa….

✔️ En la mesura de les possibilitats, utilitza fonts d’energia renovables (energia solar, eòlica, marina, geotèrmica, …).

✔️ Fes el manteniment preventiu i continu a dispositius, equips electrònics i vehicles, sent preferible reparar-los que no pas substituir-los del tot.

✔️ Compra al comerç local.

✔️ Compra equips electrodomèstics de baix consum.

✔️ Compra productes que provinguin de material reciclat o materials naturals, que siguin biodegradables.

En aquest darrer punt us podem ajudar! A MDO donem una nova vida al mobiliari d’oficina.

Consulta a la nostra botiga online tots els productes en perfecte estat que poden servir perfectament com si fossin nous, sense haver de tornar-los a fabricar.

Ens hi posem?

×