Aquest mes de gener coincideixen dues efemèrides en el calendari que són especialment rellevants per l’equip de Mobles Oficina Ocasió.

Com sabeu, des dels nostres inicis, treballem en pro del medi ambient. Perquè la nostra essència, la nostra manera de ser i d’entendre la vida, és pensant en el medi ambient promocionant el reciclatge i la recuperació amb la venda de mobles per oficina reutilitzats. En definitiva treballant l’economia circular.

La importància de l’educació ambiental

El 26 de gener se celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental amb el propòsit de conscienciar la ciutadania perquè conservi i les seves accions serveixin per a protegir el medi ambient.
És fonamental tenir cura dels recursos naturals del nostre planeta perquè les generacions futures puguin gaudir i viure en un món millor, però és igualment important ensenyar als nostres fills i a les properes generacions que no hi ha una altra sortida que viure més sosteniblement

Val a dir que anem pel bon camí! Les estadístiques ens diuen que el 76% dels joves mostren la seva preocupació pel medi ambient i el canvi climàtic. Aquestes dades ens encoratgen a seguir contribuint amb la nostra humil aportació.

Reduïm les emissions de CO2, creem consumidor sostenibles!

Cada 28 de gener se celebra el Dia Mundial per la Reducció de les Emissions de CO2 o també anomenat Dia Mundial de l’Acció Front a l’Escalfament Terrestre. Li diem com li diem, l’important és el rerefons que té. Hem de crear més consciència entre tots del greu perill que representa el canvi climàtic per al medi ambient i per a tots els éssers vius.

Des de Mobles Oficina Ocasió volem recordar els 10 consells per a reduir les nostres emissions de CO2, a l’abast de tots.

1. Hem de ser-ne conscients.

2. Utilitzem menys el cotxe i més el transport públic. Caminem!

3. Apostem per la mobilitat sostenible

4. L’eficiència energètica ens beneficia també a la butxaca!

5. Consumim energia renovable

6. La nostra dieta també pot ser baixa en petjada de carboni

7. Convertim-nos en un consumidors sostenibles!

8. Per què no plantem un arbre?

9. Triem productes de quilòmetre zero

10. Reclamem més implicació institucional

En el punt 7 us podem ajudar directament des de Mobles Oficina Ocasió.

Necessites renovar el mobiliari de la teva oficina? Tria mobles ja fabricats que estan en perfecte estat i poden fer-te el mateix servei que articles nous, però sense incrementar la petjada de carboni. Entra a la nostra botiga online i trobaràs tot el que necessites

×