Si estàs buscant una manera d’estalviar diners en la configuració de la teva oficina, comprar o llogar mobiliari d’oficina de segona mà podria ser una molt bona opció. No només és una manera econòmica d’adquirir el mobiliari que necessites, sinó que també ajuda a reduir l’impacte ambiental en la producció de nous mobles i a més, de marques líders del sector!

A Mobles Oficina Ocasió ens dediquem a la compra de mobiliari d’oficina de segona mà per reacondicionar-lo per vendre’l amb les millors condicions.

D’altra banda, si no vols comprometre’t a comprar el mobiliari, una molt bona opció és llogar-lo. Això et permet tenir el mobiliari que necessites sense la despesa inicial. Llogar mobles també és una opció excel·lent si necessites el mobiliari només per a un curt període de temps o si no estàs segur de si necessitaràs el mobiliari a llarg termini.

Mobles Oficina Ocasió també t’oferim la modalitat de lloguer, estem treballant en una nou espai internètic perquè puguis fer la petició online de la teva comanda de lloguer. Ben aviat t’explicarem les novetats!

Un altre dels beneficis de comprar o llogar mobiliari d’oficina de segona mà se l’emporta el medi ambient i aquí és on MDO ens agrada fer-hi èmfasi. La producció de mobles nous implica la utilització de recursos naturals i energia, així com l’emissió de gasos contaminants. Al comprar o llogar mobles utilitzats estàs ajudant a reduir la demanda de mobles nous i a disminuir la quantitat de residus que acaben en abocadors.

Si estàs buscant una manera d’estalviar diners i ser més ecològic en la configuració de la teva oficina, comprar o llogar mobiliari d’oficina de segona mà és una opció excel·lent a considerar. No obstant, és important assegurar-se que el mobiliari estigui en bones condicions i que compleixi amb les necessitats de la teva empresa. D’això, ens n’ocupem nosaltres!

 

×