Enguany més que mai celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient des de Mobles Oficina Ocasió. Perquè la nostra essència, la nostra manera de ser i d’entendre la vida és pensant en el medi ambient promocionant el reciclatge i la recuperació amb la venda de mobles reutilitzats. Aquest 2021 encara ens sentim més identificats amb l’efemèride perquè el lema escollit per les Nacions Unides inclou la restauració, un dels nostres valors afegits com a empresa.

La consciència mediambiental està creixent any rere any, sobretot amb les noves generacions, tot i que no pas a la velocitat que ens agradaria. Dies com avui, 5 de juny, serveixen per donar visibilitat a la importància de tenir cura de la natura, l’aigua i els elements que ens envolten.

L’Organització de les Nacions Unides celebra aquest dia internacional des dels anys 70 però agafa més força cada any amb l’ajuda de figures reconegudes com Greta Thunberg, activista que ha aconseguit arrossegar els més joves a la causa.

Des dels nostres orígens

La història de Mobles Oficina Ocasió es remunta a la tradició d’encantista, amb 25 anys d’experiència en el sector del muntatge de mobles sobretot per a despatxos i oficines. La idea de MdO sorgeix de la reimaginació i la restauració ja que quan anava a muntar els nous mobles a les oficines, els clients li preguntaven què en podien fer amb els vells. D’allí, d’una idea incipient neix Mobles d’Oficina d’Ocasió.

Amb fortes conviccions ecologistes i d’economia sostenible, activistes del consum responsable i amb moltíssima il·lusió hem fet créixer l’empresa amb clients cada vegada més conscients de la importància de recuperar i no generar malbaratament de productes que revisats i restaurats poden ser útils igual com si fossin nous.

Si vols ser un activista del reciclatge i la recuperació de materials, visita la nostra botiga online. Et sorprendran els nostres productes!

 

×